Dekton Domoos 30mm

Dekton Domoos 30mm
18/10/2018 Sofia Nicklasson
In Nyheter

Idag monterade vi vår första Dekton i 30mm! Fantastisk roligt att äntligen få leverera det som vi vet att vi är ganska unika med att kunna producera. Se bilder nedan.

En svart Dekton blev det för denna kunden i Torslanda. Domoos heter den, en ganska jämn matt sten. Svart fungerar alltid 🙂 Klassiskt och stilrent!

 

Jag har skrivit om detta innan, när vi hade besök från en ingenjör från Spanien. Då testkörde vi Dekton 30mm inför lanseringen på Svenska marknaden. Läs mer om det här: DEKTON 30MM

Tack vare att denna testkörningen gick så bra så kunde leverantören lansera Dekton i just 30mm!

Domoos

 

Vi ska inte glömma att Dekton är värstingen av alla stenskivor. Det hårdaste du kan komma åt på marknaden. Det gör den rep-, slag- och värmetålig. Men man ska inte glömma att samtligt ta hand om sin bänkskiva med vördnad. Allt kan hända och flisor kan slås av om ett slag hamnar lite fel.. Dock är den helt underhållsfri, vilket är ett stort plus! Jämför man med en marmor till exempel så behöver den mycket med omsorg genom dess livslängd. En Dekton är det den är och kommer inte vara oförutsägbar i varken färg, mönster eller hur den bör tas hand om.