På Palma med Cosentino

På Palma med Cosentino
09/11/2018 Sofia Nicklasson
In Nyheter

I Oktober åkte Stig och Filip som Stone Systems representanter till Mallorca för att närvara vid Cosentinos Gold Summit Evenemang. Varje år arrangerar Cosentino ett VIP evenemang där de bjuder in deras viktigaste samarbetspartners i Europa, och just i år var det i Palma. Ca 200 guldkunder deltog.

Det var fyra fullspäckade dagar. Många intressanta föreläsningar! Bland annat “Cosentinos Business Way”, “E-Cosentino”, “Dekton Experience”, “Q&A Session” etc. Det var blandade föreläsare både som är anställda hos Coesntino, men även andra intressenter och sponsorer. Bland annat maskintillverkare, vars maskiner bearbetar Silestone och Dekton varje dag runt om i Europa. Det var även diverse sittningar där pris delades ut för det “gångna” året.

Det anordnades turer i Palma stad, matlagningstävlingar med Spaniens master chef (som vi för övrigt kom tvåa i 😉 ), vinprovning, en eftermiddag på golfbanan, tur till akvariet osv. På matlagningstävlingen lagade laget sydeuropeiska versioner av asiatiska vårrullar. En av middagarna hölls i en grotta, bilder nedan. Att sitta och lyssna på tal, se när priser delades ut och vara så nära stenen men ändå så långt ifrån.

Nedan ser ni även lite nya stenar och några som förhoppningsvis kommer lanseras inom kort. Alla deltagare fick i grupper gå runt och sätta klistermärken på stenar, rött = ogilla, grönt = gilla och orange = tveksam men okej. Kul att se vad som är på gång in på marknaden och samtidigt att se trender från land till land. Det som svenskarna gillade kanske inte belgarna gillade osv.