Provbitar

Provbitar
09/03/2018 Sofia Nicklasson
In Nyheter

När man ska köpa en bänkskiva i sten kan det vara svårt att föreställa sig hur den kommande färg kan se ut i förhållande till resten av hemmet. Hur kommer färgen se ut i stort, hur stort är mönstret egentligen, kommer stenen bli för anonym, vilken tjocklek kommer passa hos mig. Frågorna är många och variationerna ännu fler.

Stone Systems har valt ut de mest populära färgerna, utav dessa har vi lagerfört ett standardsortiment. Denna veckan har vi sorterat provbitar som ska ut till några av våra kunder. Det ger (er) slutkunder en uppskattning och känsla. Stenen kommer var en stor del i hemmet, det är en stor och fantastisk del av interiören.

De provbitar vi ställer ut i återförsäljarbutiker är tillräckligt stora för att man ska få förståelse hur stort/litet mönstret är. Det är även viktigt att känna och se på ytan. Hur blank är egentligen blank och hur känns det egentligen att dra fingrarna över en Steel Grey Leather?

Nedan ser ni några exempel på provbitar. Vill ni köpa en bänkskiva i sten får ni gärna höra av er till oss. Det gör ni lättast genom att klicka här och fylla i formuläret. Vi återkommer inom 24 timmar med förslag på var du kan handla stenskivor från Stone Systems.