Stockholm är igång!

Stockholm är igång!
24/09/2018 Sofia Nicklasson
In Nyheter

Vi kan med glädje meddela att vi sedan semestern slut har full styrka i Stockholmsområdet. Sedan nystarten förra året valde vi medvetet att fokusera på Skåne och Västkusten. Men nu känner vi att vi är redo för att ta oss an Stockholmsområdet. Vi har inledningsvis sagt att vi håller oss i en radie om 20 mil kring Stockholm, men kan givetvis tänja på den gränsen om det behövs.

Vi välkomnar både nya och gamla kunder att kontakta oss. Klicka här för att komma i kontakt med oss, vi har samma kontaktytor som tidigare.

Det är Filip Nicklasson som kommer vara kontaktperson för kunder i Stockholm med omnejd. Han har under det senaste året jobbat som måttare och montör i Skåne och vet därmed vad som är viktigt i de olika stegen i processen. Han kommer även vara ansvarig för de mått- och monteringsteam vi har i området. Vi har, trots pausen, valt att behålla vår lager och kontor i Jordbro, eftersom att vi visste att vi skulle komma igång där igen. Och nu är vi här! Det är inte många tillverkare av bänkskivor som täcker så stort område som vi på Stone Systems gör. Det är därför smidigt för återförsäljare att ta emot kunder i hela landet och inte begränsas pga. leverantören.

Vi på Stone Systems förstår vikten av att ha bra måttnings- och monteringsteam! Detta kommer att ske professionellt och prioriteras hos oss. Då varje kök är unikt är det viktigt att våra måttare försöker tänka på allt. Inte bara att måtten blir rätt, även om det är huvudsaken. Deras uppgift är exempelvis att se helheten. Hur kommer montörerna in med den tunga bänkskivan? Kommer vasken att behöva monteras i fabriken eller ute hos kunden? Om bänkskivan behöver skarvas, var gör vi det? Hur mycket tål ett eventuellt överhäng?

Vi är även med och rekommenderar både återförsäljare och slutkund var det kan passa att en eventuell el-pop-up eller vilket överhäng som kan passa just deras kök. Vill slutkunden vara på plats och prata med våra professionella måttare och montörer går det givetvis bra, men de behöver samtidigt utrymme för att kunna fokusera och sköta sitt jobb snyggt.

Vi är sten-nördar, det är detta vi kan!