Silestone

Silestone är en produkt som består av 94% naturlig kvarts, som gör materialet utomordentligt hårt och motståndskraftig. Det är en utmärkt yta för köksbänkar, badrum, golv och väggbeklädnad med minsta möjliga antal fogar. Kvarts är en av de hårdaste mineralerna i världen. Detta gör våra produkter mycket slitstarka, med en hög grad av resistens mot extern påverkan.

Silestone är en icke-porös yta och mycket motståndskraftig mot fläckar från kaffe, vin, citronsaft, olivolja, vinäger, smink och många andra vardagliga produkter. Vi erbjuder Silestone i mer än 50 färger. Har du hittat en färg utöver de som vi har i vår sortiment kan vi givetvis ta hem den till dig. Välj mellan ytorna; polerad, suede (matt) och volcano (grov).

N-Boost

Med Silestones revolutionerande yta N-Boost är det lättare än någonsin att rengöra tack vare dess vattenbeständiga egenskaper som avstöter all form av vätska och smuts. Färgen blir även mer intensiv och blir därmed mer autentisk och slående. Den polerade ytan ger fantastisk glans. N-Boost finns enbart i polerad yta och i utvalda färger.

 

ECO-serien

Silestones ECO serie är en originalprodukt som är tillverkad av 50% återvunnet material såsom speglar, glas, porslin, lergods och/eller förglasad aska. ECO serien kombinerar hållbarhet, design och kvalité och är ett miljövänligt alternativ då hela tillverkningsprocessen även har en hög miljöstandard.

Fördelar med Silestone:

  • Fläckbeständighet,
  • Resistent mor syra,
  • Reptålig, Resistent mot stötar,
  • Naturkvarts